CSImpetus

Sponsori

Dorim sa multumim urmatoarele companii care sprijina activitatea clublui nostru:

Doresti sa sustii activitatea educationala si competitionala a clubului nostru? Afla cum este posibil!

Persoane fizice

Orice persoana fizica poate dispune redirectionare 2% din impozitele platite in anul precedent catre o entitate nonprofit. Ce te costa? Nimic altceva decat completarea unei cereri si un drum la sectia financiara de care apartii!

Contribuabilii pot alege si in acest an sa sponsorizeze, in limita a 2% din impozitul datorat statului, entitatile nonprofit care functioneaza legal, unitatile de cult precum si acordarea de burse private. Banii se opresc din impozitul anual datorat de contribuabil statului, angajatii care realizeaza numai venituri din salarii si care nu mai au nimic de dat bugetului de stat trebuie sa mearga la sectia financiara unde sunt arondati si sa completeze formularul 230, la care trebuie sa anexezi Fisa Fiscala (Formularul 210), care vi se elibereaza de la locul de munca. In cazul in care ai realizat venituri (si) alte venituri decat cele din salarii, trebuie sa completezi formularul 200, inclusiv sectiunea a III-a.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati! (depunerea declaratiilor pentru 2007 se va face in prima parte a anului 2008)

Persoane juridice

Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, pot deduce sumele aferente din impozitul pe profit daca se indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: se incadreaza inlimita de 3 din cifra de afaceri si nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat. Astfel, valoarea sponsorizarii, care poate fi facuta atat financiar cat si in 'natura', se deduce direct din impozitul datorat catre stat, negenerand pierderi sau cheltuieli pentru sponsor.

Donatii

Orice persoana fizica sau juridica poate ajuta sectia de Sport pentru Persoane cu Handicap donand materiale sportive, aparatura sportiva sau medicala sau echipament sportic necesare desfasurarii in bune conditii a antrenamentelor si participarii la concursurile de profil. Conteacteaza-ne sa vedem cum poti ajuta!

PS: Multumim Claudiei Mihai (claudiamihai@hotmail.com) pentru realizarea sectiunii de regulamente si tutoriale, precum si lui Mihai Stumbea (mihai@dentotal.ro) pentru eforturile facute pentru compilarea siteului.

  Toate drepturile rezervate CSIMPETUS.ro